viernes, 17 de febrero de 2017

col·legi

                                                                       1.col·legi


                                                2.Descripció i 3.Valoració del programa

Per segona vegada hem utilitzat les les meves mes aplicacions Google Drive Downloadmp3 OphenShot.


                                                  4.Valoración del trabajo propuesto

Nosaltres hemos fet (com tots) un curtometraje colegi de Maria Auxiliadora, des del principi teniem clar que voliem enfocar tot el colegi no solament una part, però van sorgir moltes idees i no ens decantabem molt per alguna.
Presonalment crec que el video ens ha sortit molt bé,  ja que crec que és un muntatge que a tots  li agradarà veure i els farà recordar el passat i a quell els quals encara no son del col·legi , que és el que intentavem trobar des d'un principi que quaksevol persona que veja el video.
Però excepte en alguns molt petits errors com el canvi de persona que portava la Go pro (ara ho explicaré) que ens podia haver quedat millor, crec que hem fet un gran treball.


                                                                        5.Diari de sessions.

En començar la segona evaluacion la meua profesror d'informàtica ens explixo que hariamos un treball per a exposar el col·legi al món a partir de moovly en el qual pots posar imagenes i gifs per a fer una bona presentació. Però a partir de la directiva del col·legi es canvie d'idea i es plantege fer un vídeo reportage d'alguna cosa del col·legi(professorat,netejadores,monges...)
Per a fer els grups no vam tenir ningun problema ja que era de cinc persones i els amics ``de sempre´´ som cinc.Dónes del principi teniem clar que voliem enfocar tot el colegi no solament una part, però van sorgir moltes idees i no ens decantabem molt per alguna.
Un dia estava dormint i soñe com havia passat la meua vida en el col·legi i li'l conte als meus amics i a partir d'ací ens basem en la idea per a representar el col·legi.
Pensem que seria una bona idea representar el pas i l'evoluciona d'un xiquet per tot el col·legi llavors en comptes d'anar preguntant xiquet per xiquet de cada etapa pensem que seriosa mes ràpid i millor posar a un xaval en el cap una Go pro i gravar uns minuts el que cap a en classe, en el pati, teatre per a així també no solament veure que fa el xiquet en el col·legi sinó també exposar les instal·lacions del col·legi.
Abans de tot parlem amb el director perquè ens donara permís per a fer el treball i després vam ser professor per professor explicant el nostre projecte i pactar les hores per a anar a gravar
Després d'açò vam ser complint les hores per a gravar des dels mes xicotets d'infantil després primària després l'açò i per ultime batxiller.
Açò ens agrade molt fer-ho perquè tot el col·legi estava involucrat en el nostre projecte i ens van ajudar en tot el possible.
Quan ja teniamos tots els videos comencem a muntar-los i retallar-los, el pla era fer com que era el mateix xic siempr pel que cada vegada que acabava una etapa es mirava els peus i saltava i quan caia ja era l'altre xaval mes major.
El dia de lliurament no ho habiamos acabat àdhuc i aquest dia vam ser a tot córrer però aconseguim lliurar-ho a temps.





Components


Aquest grup ha estat format per Pere Pardo, Lucas Coue, Sergio Monsell,Carlos Fajardo i jo, Aberto Arias.
en el grup hem treballat molt a gust perquè tenim les idees molt afins i ens agrada a tots passar-nos-ho bé i gaudir, alguna vegada hem tingut algun problemeta   ja que 
ens distraiem molt facilmente i ens agrada picar-nos els uns als altres i sempre terminabem pegandonos i no fent el que teniamos que fer, però ens ho ``podiamos permetre´´ ja que quan treballem concentrats ho fem molt bé i en aquest aspecte no hi ha hagut ningun problema.




Musica


Nosaltres hem decidit posar la cançó de la nostra profesora de llengua castellana ja que ens va agradar molt ``DON BOSCO´´















No hay comentarios:

Publicar un comentario